SmartMover

Med den elektriske SmartMover fra Baron slipper du for tunge løft, træk og vrid. Den er let at komme rundt med, og fungerer også på byggepladser, hvor der ikke er meget plads.

Beskyttelsesbøjler beskytter hænderne ved smalle passager. Stenvognen klarer stigninger op til 20 procent (20 cm per løbende meter) og kan laste op til 280 kg.

SmartMover fra Baron er produceret i EU.

SmartMover add-ons

Med de mange add-ons til SmartMover får du en lettere, mere effektiv arbejdsdag, som ikke slider på kroppen ligesom før:

Mørtelkasse

SmartMover mørtelkasse

Mørtelkassen er perfekt tilbehør til SmartMover. Den optimale vippefunktion sikrer dig af- og påmontering på få sekunder.

SmartPallet

SmartMover SmartPallet

Denne Smart Pallet hæver stenhovederne til anbefalet arbejdshøjde og passer til alle slags stenvogne. Det er altså slut med tunge og belastende løft og træk, når der flyttes sten. Smart Pallet kan stables på lager eller ved transport og sparer derved plads. Det er samtidig nemt at flytte flere på samme tid på din SmartMover.

Rampe

SmartMover rampe

Denne rampe passer perfekt til din SmartMover og gør det nemt at komme op i niveau med dit lad.

Stilladsværktøjer

SmartMover stilladsværktøjer

Med dette tilbehør til din SmartMover er der ingen tunge løft, når du skal flytte stillads. Værktøjet kan påmonteres på få sekunder, så du effektivt kan flytte dit stillads.

Aftageligt lad

SmartMover aftageligt lad

Det aftagelige lad giver dig mulighed for nemt at transportere 180L til anlægsarbejde eller andre opgaver. Dette tilbehør påmonteres på få sekunder, og gør transportering af mange forskellige materialer nemmere end nogensinde. Ved brug af aftageligt lad, kan støttehjul med fordel anvendes, så du undgår løft.

SmartMover detaljer

Rotationsknop

SmartMover rotationsknop

Gaflerne frigøres og vinkel kan justeres ved hjælp af rotationsknop.

Hastighedsregulering

SmartMover hastighedsregulering

På håndtaget finder du hastighedsregulering via vippekontakt.

Gafler

SmartMover gafler

Gaflernes længde kan justeres hvorved et optimalt tyngdepunkt opnås.

Lithium-ion-batteri

SmartMover Lithium-ion-batteri

På bagsiden af ladet finder du Lithium-ion-batteriet, hvor lysdioder indikerer batteriets spænding. Batteriet monteres let efteropladning. Batteriet glider let på plads i holderen, låses med en nøgle, der også tilslutter tændingen. Lysdioder indikerer batteriets spænding ved tryk på en knap.