Kom nemt rundt på taget med tagdækkermodulet til SmartMover

Nu er det slut med det hårde manuelle arbejde, når du skal flytte tagpapruller, gasflasker, isoleringsmateriale og andet rundt på taget. Hos Baron har vi designet vores nye tagdækkermodul til SmartMover specielt til at gøre din arbejdsdag nemmere og mere ergonomisk korrekt, så du undgår yderligere nedslidning og kan holde længere tid i branchen.

Den elektriske stenvogn SmartMover bliver hurtigt din nye bedste ven på byggepladsen. Og når du tilføjer det nye tagdækkermodul, vender du ikke tilbage til sækkevogne eller manuelle stenvogne igen.

SmartMover kan klare stigninger op til 20 % og kan laste op til 280 kilo. Den er let at komme rundt med og fungerer også på byggepladser, hvor der ikke er meget plads. Vi har gjort det nemt for dig at hejse både SmartMover op på taget ved at markere tyngdepunktet og gøre plads til en krog. Tagdækkermodulet hejses op ved hjælp af en strop.

Flyt både tagpap og isoleringsmateriale

Når du monterer tagdækkermodulet på din SmartMover, er du klar til nemt og ubesværet at flytte dit materiale rundt på taget. Du undgår tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, og med hastighedsreguleringen på håndtaget kan du selv bestemme, hvor hurtigt du kommer frem.

Tagdækkermodulet er specielt designet til at håndtere den type materiale, du som tagdækker oftest bruger i dit arbejde. Vi har tænkt over, at du både skal kunne transportere tagpapruller og isoleringsmateriale – og alt derimellem.

Gittervingerne på modulet kan let vippes ind mod midten, så de sammen med sikkerhedskæden hjælper med at holde opretstående materialer på plads. Du vipper blot vingerne ud i ret position igen, hvis du skal flytte liggende, brede materialer.

Hvis du transportere materialet på en kvartpalle, kan det nemt læsses af på vores Smart Pallet, når du kommer frem til arbejdsstedet. Smart Pallet hæver materialet til den anbefalede arbejdshøjde, så du undgår belastende løft og stræk. Hvis du skal op på en platform med tagdækkermodulet, kan du bruge vores rampe, der passer perfekt til SmartMover.

Derfor skal du bruge tagdækkermodulet

  1. Du behøver kun én maskine; tagdækkermodulet kan transportere forskellige typer af materialer.
  2. Montering af modulet og justering af gittervingerne er let og foregår helt uden værktøj.
  3. Transporten rundt på taget er nem og hurtig – og du kan hastighedsjustere.
  4. SmartMover og tagdækkermodulet gør dit arbejde mere ergonomisk korrekt, så du kan holde flere år i branchen.
  5. Der findes en masse andre add-ons til SmartMover, som enten kan supplere modulet eller hjælpe med andre arbejdsopgaver.

Hvad kan du ellers bruge SmartMover til?

Men tagdækkermodulet er ikke det eneste, du kan bruge SmartMover til. SmartMover kan selvfølgelig bruges som den klassiske stenvogn uden én af vores mange add-ons. Forskellen er, at den her stenvogn er batteridrevet, så du ikke skal bruge kræfter på at skubbe den.

Det er også muligt at montere et stilladsværktøj, så du effektivt kan flytte dit stillads uden at skulle løfte de tunge enkeltdele. Og med det aftagelig lad kan du nemt transportere 180 liter rundt. Her kan du med fordel anvende vores støttehjul, der er designet til at aflaste dig, så du ikke selv skal holde SmartMover i vandret position, mens du kører.

Vi har altså tænkt hele vejen rundt, så du ikke vil undvære hverken SmartMover eller tagdækkermodulet, når du først har prøvet det.