Pressemeddelelse januar 2018:

Baron køber samtlige aktier i Baron UK


Opkøbet af distributøren skal sikre en fortsat positiv udvikling af det engelske marked.

Succesfuldt samarbejde har sikret stærk markedsposition

Baron UK har gennem de seneste 14 år – med stor succes – etableret en førende markedsposition indenfor området tvangsblandere på det engelske marked. Virksomheden har i perioden præsteret tocifrede årlige vækstrater i både omsætning og indtjening.

Direktionsmedlem i Baron, Rune Harbo fortæller:

”Baron har siden stiftelsen i 2005 været på en rigtig spændende rejse. Virksomheden er vokset markant på medarbejdersiden, produktporteføljen og kundekredsen er udvidet væsentligt, og eksporten er kraftigt stigende. Baron UK og John Wile (direktør) har gennem de seneste år haft en utrolig flot udvikling. En stor del af Barons eksportsucces kan tilskrives Baron UK teamet. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke John for et godt samarbejde og en yderst professionel indsats – vi ser frem til at komme endnu tættere på John og sammen udvikle Baron UK. ”

John Wile, fortæller:

”Baron UK har haft en flot udvikling. Vi er lykkedes med at introducere tvangsblanderne af høj kvalitet fra Baron på det engelske marked. Det er selvfølgelig en speciel følelse at sælge aktierne i Baron UK – jeg er dog helt sikker på, at Baron er den helt rigtige ejer. Jeg ser frem til at fortsætte den positive udvikling af Baron UK og samarbejdet med Baron”

Direktør i Baron, Carsten Filsø fortæller:

”Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes os at erhverve Baron UK. Sammen med John vil vi nu have fokus på, at videreudvikle den eksisterende platform. Fremtiden byder bl.a. på en styrkelse af salgsorganisationen og fokus på nye kundeområder.”

For yderligere information:

Rune Harbo, Baron +45 70 15 70 22
Carsten Filsø, Baron +45 41 61 94 07

KØB AF BARON UK
Baron A/S køber alle aktier i Baron UK

Nuværende direktør John Wile fortsætter som direktør i Baron UK