Hvad skal du vælge: tvangsblander eller tromleblander?

Tromleblander eller tvangsblander? For mange handler det om præferencer, men når du er professionel håndværker, er der klare fordele ved at vælge en tvangsblander.

Uanset, om du kalder det for en tromleblander eller cementblander, så er der masser af mærker at vælge imellem, og de fås alle sammen til en forholdsvis billig pris. Men du skal også huske på, at du får, hvad du betaler for. Hos Baron er kvaliteten vigtig, når vi producerer vores tvangsblandere, og vi har designet dem til at kunne imødekomme de krav, der stilles ude på byggepladserne.

Tvangsblanderens fordele

Tvangsblanderen er godkendt til det hele. Nogle af de største fordele ved en tvangsblander fra Baron er dog hastigheden og blandeevnen. Med tvangsblanderen kan du på grund af den stærke og kraftige gearmotor halvere blandetiden i forhold til en tromleblander. Det betyder, at du ikke skal bruge unødig tid på at stå og vente, og du kan i stedet hurtigt komme videre med arbejdet.

Med tvangsblanderen får du det samme gode resultat hver gang på under fem minutter (afhængig af, hvilket materiale du blander). Du kan derfor nemt planlægge din arbejdsproces i løbet af dagen. Et godt eksempel på, hvorfor du skal vælge tvangsblanderen fremfor tromleblanderen, er, når du skal blande jordfugtig beton. Jordfugtig beton bliver typisk meget våd, men tvangsblanderen blander materialet så godt, at det absorberer vandet. Samtidig forhindrer tvangsblanderen også blandingen i at klumpe sammen.

Tvangsblanderens robusthed og kraft giver også mulighed for at blande andre materialer som epoxy, lim med gummigranulat og lim med sten til indkørsler og fortove.

De fantastiske funktioner ved en tvangsblander fra Baron

  • Lav vægt, der giver nem transport og håndtering – Barons tvangsblandere er designet til at være effektive og robuste, men stadig mobile.
  • Du kan tilkøbe gummiskovle til blanderarmene, så du både kan komme helt ud til kanten af tromlen og forlænge delenes levetid. Altså, færre reparationer, der tager tid fra opgaven. Hvis du blander stenholdigt materiale, anbefaler vi, at du under alle omstændigheder bruger gummiskovle.
  • Flere sikkerhedselementer såsom nulspændingsudløser kombineret med nødstop. Der er ingen grund til at bekymre dig om sikkerhed – tvangsblanderen er én af de sikreste maskiner på markedet.
  • Minimal vedligeholdelse og en fantastisk gearmotor. Tvangsblanderen er stabil og pålidelig. Den store motor sammen med gear af høj kvalitet sikrer, at blanderen bare kører i et hurtigt tempo, så du kan fokusere på andre aktiviteter imens.
  • Lave vedligeholdelsesomkostninger. En tvangsblander koster mere end en tromleblander – men den har også en levetid på 5 år eller mere. Den kræver næsten ingen vedligeholdelse, og så længe du sørger for at rengøre den regelmæssigt, er den pålidelig.

Du har forhåbentlig set, at tvangsblanderen er et fremragende alternativ til tromleblanderen. Det er også grunden til, at vi hos Baron har gjort det til vores primære mål at designe og producere robuste tvangsblandere af høj kvalitet, så de kan betjene vores kunder i mange år.

Tvangsblandere fra Baron